Leibeemd 43, 5121 SL Rijen
+31 61 3377 921
info@tradelinqsolutions.com

Over ons

Global trade finance support

TradelinQ Solutions is een gespecialiseerd onafhankelijk adviesbureau en is opgericht door Ger van Rosmalen. Ger heeft meer dan 40 jaar wereldwijde Trade Finance expertise opgedaan bij internationale banken. Naast op maat gemaakte Incompany trainingen is hij ook een veelgevraagd docent op dit vakgebied voor opdrachtgevers als EvoFenedex, Kamers van Koophandel, Vesting Finance en diverse MBO en HBO opleidingen.

Door onze ruime ervaring met Europese bedrijven van MKB tot multinationals voelen wij als geen ander aan wat uw bedrijf nodig heeft.

Wij helpen Europese ondernemingen met Trade Finance oplossingen. Ons doel is het bedrijfsleven te helpen om ondernemingsdoelstellingen te bereiken door een beter begrip en toepassing van Trade Finance oplossingen en bevordering van efficiënte samenwerking tussen uw afdelingen verkoop, financiën en logistiek.

Onze service biedt daarbij een breed scala aan oplossingen, zoals bijvoorbeeld begeleiding bij de onderhandelingen met uw afnemers tot definitieve voltooiing van een contract ~ professioneel en vertrouwelijk ~ maar ook het trainen (bijv. LC training) van uw medewerkers.

Onze missie:

Het creeren van meer betalingszekerheid voor uw bedrijf, door een effectieve toepassing van Trade Finance instrumenten. Met passie de kennis en toepassingsmogelijkheden van Trade Finance instrumenten vergroten binnen bedrijven om wereldwijd meer betalingszekerheid te verkrijgen, kosten en risico’s aanzienlijk te beperken en kasstromen te verbeteren.

Wij helpen onze klanten hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren door middel van innovatieve, best-in-class consulting-oplossingen en diensten.

Onze waarden:

Integriteit, deskundigheid en teamwork zijn de kernwaarden van Tradelinq Solutions.

Integriteit: We zijn trots op onze bijdrage, nemen verantwoordelijkheid, zijn integer en werken samen op basis van gelijkwaardigheid. Inspireren en motiveren door persoonlijke integriteit.

Deskundigheid: We zijn professionals, verstaan ons vak en werken met focus op kwaliteit en hebben daarbij permanent aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn creatief, innovatief, doen wat wij beloven en leveren meer toegevoegde waarde dan van ons wordt verwacht.

Teamwork: De beste oplossingen komen voort uit samenwerking met collega’s en cliënten. Effectief teamwork vraagt om sterke onderlinge relaties, respect en uitwisseling met elkaar.